Voor therapie ondersteunende producten adviseren wij: PelviShop.nl 

Huisregels

Onze huisregels

Huisregels Eerste Afspraak – Dubbel Consult
Wij willen u erop attenderen dat uw eerste afspraak bij ons een dubbel consult betreft. Dit houdt in dat we voldoende tijd reserveren voor een uitgebreide intake, een zorgvuldig onderzoek en de eerste behandeling. Dit stelt ons in staat om uw situatie grondig te beoordelen en direct met de juiste behandeling te starten.
Als je niet aanvullend verzekerd bent, zijn de kosten voor dit dubbele consult €95,00. Wij begrijpen dat dit anders kan zijn dan je gewend bent, maar deze aanpak zorgt ervoor dat we de klachten vanaf het begin af aan grondig en effectief kunnen aanpakken en we gelijk kunnen starten met therapie.

Afmelden
De gereserveerde tijd die niet ten minste 24 uur van tevoren wordt afgezegd zal, ongeacht de reden, helaas in rekening gebracht moeten worden. Een niet nagekomen, of te laat afgemelde afspraak kan niet worden gedeclareerd bij de zorgverzekeraar, vandaar dat wij genoodzaakt zijn €35 in rekening te brengen voor de gereserveerde tijd. U kunt zich afmelden door te bellen naar 088-7775444 en bij geen gehoor, het antwoordapparaat in te spreken, te e-mailen of een sms of WhatsApp te sturen.
In overleg kunnen we de gereserveerde tijd, omzetten naar een digitaal consult.

Vergoedingen
Als u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie, bent u dat ook voor bekkenfysiotherapie. Bij urine-incontinentieklachten, met verwijzing, bent u eenmalig negen keer verzekerd vanuit de basisverzekering. Let op, dit gaat wel eerst van uw eigen risico af.

Per 1 januari 2024 zijn wij alleen nog gecontracteerd met de volgende zorgverzekeraars:
ASR, Caresq, DSW, Menzis, ONVZ, VGZ, Zorg en Zekerheid.

De reden hiervoor is dat wij de patiëntenzorg voorop hebben staan en ons niet willen committeren aan sommige eisen van de zorgverzekeraars. Dat wij een aantal contracten niet hebben getekend, betekent echter niet dat u de behandelingen volledig zelf moet betalen. U krijgt, afhankelijk van uw polis, een gedeelte tot het maximale bedrag terug van uw zorgverzekeraar. U ontvangt van ons per e-mail een factuur die u na betaling kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Onze tarieven zijn: intake en onderzoek €95,00 voor een dubbel consult en €52,50 per volgende behandeling van een half uur.

Praktijkruimte huren Zoetermeer FysioPelvis

Ook via Whatsapp zijn wij te bereiken op het nummer 06 5777 5444.

Onze locaties te ver? Boek heel eenvoudig een online consult

Bij ons kom je niet op een wachtlijst. Je hebt een klacht en wij helpen je direct.

We zijn bereikbaar via Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar tussen 09.00 – 17.00 uur.

BEKKENFYSIOTHERAPIE

Waarom FysioPelvis

Wij zijn een hecht team van geregistreerde bekkenfysiotherapeuten en dat is uniek omdat de meeste fysiotherapeuten vaak solo werken. Door onze kennis en ervaring in het bekkengebied weten wij voor 99% wat de oorzaak van de klacht is en hoe dit het beste behandeld kan worden.

Team FysioPelvis - Bekkenfysiotherapeuten
plasdagboek

Download het gratis

Plasdagboek