Voor therapie ondersteunende producten adviseren wij: PelviShop.nl 

Wij gaan je helpen

Maak snel en eenvoudig een afspraak voor bekkenfysiotherapie, ook zonder verwijzing. Wij werken niet met wachtlijsten en afspraken zijn tot 18:00 mogelijk.

Afspraak bekkenfysiotherapie

Vul het formulier hieronder in om een afspraak te maken. Voor online consult, kies bij stap 2 (Locatie) voor de optie “online consult”.

Terugbelverzoek

Heb je liever eerst even persoonlijk contact met één van onze specialisten? Maak dan eenvoudig een terugbelverzoek en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.

AfsprakenApp

Altijd uw afspraken en huiswerkoefeningen bij de hand met de AfsprakenApp van FysioPelvis.

Direct geholpen

Wij werken niet met een wachtlijst. Heb je klachten? Dan helpen wij je direct.

Geen verwijzing nodig

Ook zonder verwijzing kun je bij ons terecht. Maak direct een afspraak.

Ben je verhinderd?

Afspraken die niet binnen 24 uur van te voren worden afgemeld, worden in rekening gebracht. Het tarief voor niet nagekomen afspraken is €33,00 euro. Wijzig je afspraak dus op tijd. Dit kan ook in de avond of in het weekend per e-mail of per telefoon.

Heb je nog vragen?

Bekijk onze veelgestelde vragen pagina voor antwoorden.

Wat kun je van ons verwachten?
Wij gaan als volgt met je aan de slag

Intake

Om je goed te helpen, hebben we een duidelijk beeld van je klachten en herstelmogelijkheden nodig. De eerste afspraak is een intake. Deze bestaat uit een persoonlijk gesprek en een lichamelijk onderzoek. Hieruit stelt onze specialist een diagnose op, wat de basis is voor je behandelmethode.

Behandeling

Met de diagnose die is opgesteld tijdens de intake kunnen we aan de slag. We bespreken altijd met jou het behandelplan voordat we van start gaan. En natuurlijk krijg je altijd inzicht in de voortgang van je herstel en de prognose.

Evaluatie

Na drie maanden evalueren we hoe je herstel tot nu toe verloopt. Ben je klachtenvrij? Of zetten we de behandeling nog even voort? We spelen altijd open kaart over hoe je er voor staat. Zo weet je precies waar je aan toe bent en blijf je betrokken bij je eigen herstelproces.

REVIEWS

Patientenervaringen

Logo FysioPelvis
Terugbelverzoek

*Terugbelverzoeken worden dagelijks tussen 12:00 en 14:00 gedaan.