Voor therapie ondersteunende producten adviseren wij: PelviShop.nl 

Stage Bekkenfysiotherapie

Waar is toch die leuke (kinder)bekkenfysiotherapie stagiair die op zoek is naar een super leuke stageplek? Wij kunnen alvast zeggen dat wij die leuke stageplek zijn, ben jij die leuke stagiair?

Wie is dat leuke team?

Wij zijn FysioPelvis, de grootste geregistreerde (kinder)bekkenfysiotherapiepraktijk van de regio Haaglanden waar wij dagelijks vrouwen, mannen én kinderen met succes en plezier helpen met klachten in het bekken(bodem)gebied. Wij werken samen als een hecht, steeds groter wordend team en dat is uniek. FysioPelvis heeft grote ambities om verder te groeien. Dat betekent niet alleen dat wij als team gaan groeien maar ook zullen uitbreiden in specialistische behandelingen en onderzoeksmogelijkheden. FysioPelvis zit ook in het bestuur van de Nederlandse Vereniging voor Bekkenfysiotherapie en het DiastaseNetwerk Nederland.

Lijkt het je leuk om bij ons stage te komen lopen?  Werk je graag samen met collega’s? Vind je een goede en gezellige werksfeer belangrijk? Dan is een stage bij FysioPelvis echt wat voor jou! Hieronder lees je er alles over:

Dit vind je leuk

Hier herken jij jezelf in

Dit zoek je in een stage

Solliciteer!

Spreekt onze stageplek je aan? Solliciteer dan nu, wij nodigen je graag uit voor een gesprek!

Logo Somt University of Physiotherapie - bekkenfysiotherapie
Logo Avans - bekkenfysiotherapie
plasdagboek

Download het gratis

Plasdagboek